Categorieën bekijken

Moet ik nog iets doen als ik mediteo premium op mijn apparaat verwijder?

Enkel mediteo premium deïnstalleren beëindigt uw abonnement bij Apple of Google niet. Het abonnement blijft gekoppeld aan uw Apple ID of Google Account. U moet het apart opzeggen! (zie Hoe kan ik het abonnement mediteo premium kopen/beheren/opzeggen?)