Beschikbaar voor iOS vanaf versie 4.11.0.

<br>U kunt medicijnen met behulp van mediteo in een bestellijst samenbrengen en die heel eenvoudig via e-mail naar een apotheek uit uw netwerk versturen. Daarnaast kunt u bij het opmaken van een bestellijst een foto nemen van uw (elektronische) voorschrift en het samen met uw bestellijst versturen.

<br>Voor zover uw apotheek een bezorgdienst aanbiedt, kunt u deze optie selecteren bij uw bestelling zodat uw medicatie direct bij u thuis geleverd kan worden.

<br>Houd er rekening mee dat hoewel uw bestelling door mediteo opgemaakt is, ze via uw mailbox verstuurd wordt. Tijdens dit proces worden uw gegevens niet versleuteld door mediteo. Zorg er daarom voor dat u zeker weet naar wie u uw bestelgegevens verstuurt.

<br>Bestellijst opmaken en versturen:

<br>Nadat u uw bestelling hebt verstuurd via e-mail, kunt u de bestelgegevens bekijken in de “Bestellingen”-sectie van de desbetreffende apotheek. Als u in het e-mailprogramma aanpassingen hebt aangebracht, is dat in mediteo echter niet zichtbaar. Controleer uw e-mailinbox om de status van de bestelling te controleren en om eventuele antwoorden van uw apotheek te bekijken. Als u uw bestelling wilt annuleren of verdere vragen heeft over uw bestelling, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met uw apotheek.

U kunt medicijnen uit uw medicatieschema aan bepaalde contacten (artsen, apotheken, anderen) toewijzen om ze per contact ordelijk bij de hand te hebben.

<br>Toevoegen:

<br>Bewerken/verwijderen:

Afspraken zijn herinneringen op de Dagplanner die direct aan een contact (arts of andere) toegewezen worden. U kunt hiervoor optioneel herinneringen krijgen en notities opslaan.

<br>Toevoegen (twee mogelijkheden):

<br>Bewerken (twee mogelijkheden):

<br>Verwijderen:

Door een verbinding met meerdere Duitse databanken kunnen wij u een omvangrijk contactenbestand aanbieden in de gezondheidssector. Mocht uw arts of apotheek ontbreken, kunt u die via “Toch toevoegen” zelf toevoegen. De gegevens kunnen in enkele gevallen afwijken door verhuizingen, personeelsverloop of organisatorische veranderingen. Neem contact met ons op via [email protected] als de gegevens van uw contact niet meer actueel zijn.

U kunt de gegevens van uw contacten (artsen, apothekers, anderen) in het onderdeel Netwerk opslaan en ze zo altijd binnen handbereik hebben. Bovendien kunt u belangrijke contacten als favoriet markeren.

<br>Houd er rekening mee dat niet voor alle landen een databank voor artsen en apothekers beschikbaar is. U hebt bovendien altijd alleen toegang tot de databank van het land dat werd opgeslagen tijdens de installatie van mediteo.

<br>Toevoegen:

<br>Als favoriet markeren (alleen iOS):

<br>Bewerken:

<br>Verwijderen:

Download mediteo today