Als u er niet in slaagt om uw medicijnen op het geplande innamemoment in te nemen of u wilt het moment opnieuw plannen, kunt u zo lang als nodig uitstellen.

<br>Uitstellen (2 mogelijkheden, alleen voor momenteel geplande innames):

<br>Opnieuw plannen (voor innames in de toekomst):

We vatten alle innames samen die op hetzelfde ogenblik gepland zijn. Dit geeft u een beter overzicht en u kunt alle innames met één enkele klik selecteren om ze bv. als ingenomen te markeren of ze met de snoozefunctie uit te stellen. Als alternatief kunt u ook elke inname apart bewerken als u op de betreffende innamekaart tikt.

mediteo vat voor u de belangrijkste statistieken direct samen in de Dagplanner:

<br>

Sinds versie 3.0.0 geeft mediteo uw innames automatisch als “gemist” weer met een rood uitroepteken als u die niet binnen een uur na het aangegeven innamemoment als “ingenomen” of “overgeslagen” markeert. Dat zorgt ervoor dat u een duidelijker overzicht hebt van de medicijnen die u wel en niet hebt ingenomen. Als u een medicijn hebt ingenomen, maar vergeten bent aan te geven in mediteo, kunt u de gemiste inname achteraf bevestigen door op het uitroepteken te tikken. U kunt dan aangeven wanneer u uw medicijn hebt ingenomen.

Download mediteo today