mediteo stelt u in het onderdeel “Meer” en “Mijn nieuws” appfuncties en inhoud voor die voor u nuttig zouden kunnen zijn. Daarnaast krijgt u met behulp van meldingen of banners informatie over nieuwigheden die u gekregen hebt. Deze extra meldingen kunt u activeren/deactiveren.

<br>Meldingen over verzamelde nieuwigheden activeren/deactiveren:

<br>Lees in de veelgestelde vragen onder “Goed om te weten” waarom u bepaalde nieuwigheden te zien krijgt.

mediteo biedt momenteel geen eigen app voor smartwatches aan. U kunt echter herinneringen ontvangen op de AppleWatch en innames direct bevestigen. U dient de machtigingen hiervoor op uw WatchApp te verlenen, niet in mediteo. (Meer informatie hierover op de website van Apple via https://support.apple.com/nl-nl/guide/watch/welcome/watchos)

Momenteel verschijnen herinneringen altijd op dezelfde lokale tijd van de dag. Dat betekent dat uw inname ‘s ochtends om 9:00 uur ook in New York om 9:00 uur lokale tijd verschijnt. Controleer uw tijdstippen en de juistheid ervan.

mediteo gebruikt een kort en niet-storend standaardgeluid voor alle herinneringen. U kunt het geluid echter wijzigen.

<br>Volume wijzigen:

<br>Bepaalde meldingen activeren/deactiveren:

iOS:

Android:

<br>Meldingsgeluid wijzigen:

iOS:

Android:

mediteo toont standaard de namen van de medicijnen in de herinneringen, zodat u tijd en moeite bespaart. U krijgt zo direct alle informatie zonder de app te openen. Als u meer waarde hecht aan privacy, kunt u dit natuurlijk aanpassen:

<br>Weergeven/verbergen:

Als u over het algemeen geen meldingen ontvangt of ze pas verzonden worden als u de app opent, controleer dan de volgende instellingen.

<br>Android

<br>Om op een Android-appaat betrouwbaar meldingen te ontvangen, moet u mediteo toegestaan hebben om op de achtergrond actief te zijn. Deze machting wordt gevraagd wanneer u de app voor de eerste keer opent. Afhankelijk van de fabrikant van uw Android-apparaat kunnen bovendien verschillende instellingen nodig zijn om regelmatige herinneringen te ontvangen. Hieronder vindt u daarom een overzicht voor enkele populaire fabrikanten. Houd er rekening mee dat de beschreven stappen met de tijd kunnen veranderen. Voor actuele informatie kunt u de handleiding van uw apparaat raadplegen.

<br>Huawei

<br>Voor geluid:

<br>Samsung

Voor geluid:

<br>Xiaomi

Voor geluid:

<br>Fabrikantonafhankelijk

<br>Voor geluid:

<br>iOS

Voor geluid:

<br>Andere mogelijkheden

<br>Als geen van bovenstaande stappen ervoor zorgen dat uw herinneringen weer werken, kunt u met ons contact opnemen via [email protected] met de vermelding van het exacte model van uw apparaat.

Als u van mening bent dat u te veel herinneringen ontvangt, controleer dan het volgende:

<br>

<br>Voor Android-apparaten geldt bovendien:

<br>Als u van mening bent dat u te weinig herinneringen ontvangt, controleer/let op het volgende:

<br>

<br>Voor iOS-apparaten geldt bovendien:

<br>

<br>Als geen van bovenstaande stappen ervoor zorgen dat uw herinneringen weer werken, kunt u met ons contact opnemen via [email protected].

Nee, alle herinneringen worden opgeslagen in mediteo. Zolang u mediteo toegang hebt gegeven tot uw meldingen (iOS) of batterijoptimalisatie hebt genegeerd (Android), ontvangt u ook herinneringen wanneer de app gesloten is of u niet verbonden bent met internet.

mediteo stuurt u verschillende herinneringen die afhankelijk zijn van uw instellingen. Als u op een herinnering tikt, opent de app zich op de passende plaats. Bovendien bieden de meeste herinneringen directe acties aan die vaak worden gebruikt. Meer details voor de betreffende besturingssystemen (iOS of Android) zijn hieronder vermeld.

<br>iOS

<br>Innameherinnering:

<br>Terugkerende herinneringen:

<br>Gegroepeerde herinnering:

<br>Herinnering om bij te vullen:

<br>Afspraakherinnering:

<br>Meetherinnering:

<br>Android:

<br>Innameherinnering:

<br>Terugkerende herinneringen:

<br>Gegroepeerde herinnering:

<br>Herinnering om bij te vullen:

<br>Afspraakherinnering:

<br>Meetherinnering:

<br>Updates:

Download mediteo today