U kunt mediteo en de ontwikkeling van de app ondersteunen door het medisch hulpmiddel mediteo m+ aan te schaffen (lees meer daarover onder rubriek 2 mediteo m+) of door mediteo met een lager bedrag maandelijks of eenmalig te ondersteunen, waardoor u voor een bepaalde tijd de donkere modus krijgt.

<br>Word een mediteo-ondersteuner:

<br>mediteo niet meer maandelijks ondersteunen:

<br>Houd er rekening mee dat:

Uw feedback is erg belangrijk voor ons. Zo kan mediteo u in de toekomst nog beter helpen. Bij vragen of voorstellen voor verbetering van mediteo of bij problemen kunt u gerust contact met ons contact opnemen via e-mail [email protected]; of gebruik het contactformulier in de app onder Meer → Neem contact met ons op → Indienen.

<br>

We kijken uit naar uw feedback!

<br>

Als u nog meer betrokken wilt raken, kunt u zich als producttester registreren via [email protected].

Nee, mediteo kan noch diagnoses stellen noch advies voor medicatie en dosering geven. Bij twijfel raden we u aan een arts of apotheker te raadplegen.

Vanwege privacyredenen worden alle gegevens van mediteo versleuteld opgeslagen. De meeste back-upmethoden werken daarom niet.

<br>

Android: Systeemspecifieke of Google-back-ups kunnen de medische gegevens van mediteo niet herstellen! Gebruik daarom een CGM LIFE-account met een back-up.

<br>

iOS: iCloud back-ups kunnen de medische gegevens van mediteo niet herstellen! Gebruik daarom een CGM LIFE-account met een back-up of de versleutelde iTunes-back-up. Zorg ervoor dat u een Touch ID of toegangscode instelt of een wachtwoord gebruikt als u een back-up maakt. Zoniet wordt de coderingssleutel van onze medische data conform de beveiligingsmaatregelen van Apple niet overgedragen.

<br>

Maak een back-up met een CGM LIFE-account

<br>

Hoe u een back-up maakt met een CGM LIFE-account en hoe u de gegevens op

Naast de algemene beveiligingsmaatregelen, zoals het vergrendelen van uw smartphone, kunt u mediteo beschermen met een extra verificatiemethode. Indien ingeschakeld zal mediteo elke keer vragen naar uw Touch ID/Face ID/pincode als u de app opent. <br>

Gegevensbescherming is onze topprioriteit en kernwaarde. Uw gegevens worden alleen versleuteld en anoniem naar onze servers verzonden, zodat wij een gebruiker met een bepaald medicijn uit onze database niet aan elkaar kunnen linken. Voor verdere vragen over gegevensbescherming kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected] en wij helpen u graag verder.

Nee, mediteo en alle basisfuncties zijn gratis. In sommige landen kunt u echter het medisch hulpmiddel mediteo m+ via een in-app aankoop aanschaffen. Als u mediteo wilt ondersteunen, kunt u dat doen in de app (“Meer” → “mediteo ondersteunen”) en daardoor voor een bepaalde tijd toegang tot de donkere modus krijgen.

mediteo is een gratis medicatiebeheerapp for iOS, Android en web die u helpt bij de correcte inname van uw medicatie. mediteo is in de App Store en Google Play Store verkrijgbaar. We willen u helpen bij het bijhouden van uw medicatie. Want met mediteo kunt u in enkele stappen uw persoonlijke medicijnen en de bijhorende innamemomenten toevoegen en wordt u op tijd aan uw innames herinnerd. Dankzij een geïntegreerde bijsluiter beschikt u bovendien over alle belangrijke informatie over uw medicijnen zolang ze in onze medicatiedatabank zijn opgenomen.

Download mediteo today