3-09 Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen of resetten?

6. July 2022

Vanaf versie 4.11.0 kunnen veel CGM LIFE-instellingen ook in mediteo gewijzigd worden.


Als u met uw huidige wachtwoord toegang hebt tot uw CGM LIFE-account, maar uw wachtwoord wilt wijzigen:


  • Vanaf versie 4.11.0 als u met uw CGM LIFE-account aangemeld bent → “Profiel”-symbool (linksboven) → CGM LIFE-beveiligingsinstellingen → Wijzig wachtwoord


Als u uw wachtwoord vergeten bent en het wilt resetten:


  • “Profiel”-symbool (linksboven) → Met CGM LIFE verbinden → E-mailadres invoeren → “Wachtwoord vergeten?”
  • Afhankelijk van welke toegangsbeveiliging u vooraf gekozen hebt, wordt u eventueel daarnaast naar een Super-PIN gevraagd (hoogste bescherming).
  • Vervolgens ontvangt u op het opgegeven e-mailadres een link om het wachtwoord te wijzigen. Mocht u vooraf een beveiligingsvraag aangemaakt hebben, moet u die beantwoorden.
  • Als u gevraagd wordt om een Super-PIN in te voeren, gebruikt u de hoogste toegangsbeveiliging. Mocht u die toch niet (meer) hebben, is het om veiligheidsredenen niet meer mogelijk om toegang tot uw gegevens te krijgen. Stuur ons in dat geval een e-mail via [email protected] met uw CGM LIFE ID (e-mailadres), de geboortedatum die u in uw account hebt aangegeven en het verzoek om uw account te verwijderen. Mocht u hetzelfde e-mailadres willen gebruiken voor een nieuwe registratie bij CGM LIFE, kunt u dat ook in de e-mail vermelden. Wij geven uw verzoek dan door aan CGM LIFE.
Did you find this information helpful?
0
0

Download mediteo today