3-09 Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen of resetten?

6. July 2022

Als u met uw huidige wachtwoord toegang hebt tot uw CGM LIFE-account, maar uw wachtwoord wilt wijzigen:


  • Als u met uw CGM LIFE-account aangemeld bent → “Profiel”-symbool (linksboven) → CGM LIFE-beveiligingsinstellingen → Wijzig wachtwoord


Als u uw wachtwoord vergeten bent en het wilt resetten:


  • “Profiel”-symbool (linksboven) → Met CGM LIFE verbinden → E-mailadres invoeren → “Wachtwoord vergeten?”
  • Afhankelijk van welke toegangsbeveiliging u vooraf gekozen hebt, wordt u eventueel daarnaast naar een Super-PIN gevraagd (hoogste bescherming).
  • Vervolgens ontvangt u op het opgegeven e-mailadres een link om het wachtwoord te wijzigen. Mocht u vooraf een beveiligingsvraag aangemaakt hebben, moet u die beantwoorden.
  • Als u gevraagd wordt om een Super-PIN in te voeren, gebruikt u de hoogste toegangsbeveiliging. Mocht u die toch niet (meer) hebben, is het om veiligheidsredenen voor niemand mogelijk om toegang tot de gegevens te krijgen. Om uw CGM LIFE ID toch te kunnen blijven gebruiken, moet uw account opnieuw ingesteld worden. Houd er rekening mee dat alle medische gegevens daardoor verloren gaan. Tik daarvoor op “Ik heb geen Super-PIN of ik ben het vergeten.”, voer uw CGM LIFE ID (e-mailadres) in en tik dan op “doorgaan”. CGM LIFE stuurt u dan een e-mail. Volg ten slotte de instructies in de e-mail om uw CGM LIFE ID opnieuw in te stellen.
Did you find this information helpful?
0
0

Download mediteo today